Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Βασίλης Ψυχογιός-ένας υποψήφιος στη Β΄ Θεσσαλονίκης Μια ενδιαφέρουσα υποψηφιότητα

 Σε αυτές τις πολύ δύσκολες εκλογές το 2012 υπάρχουν υποψήφιοι  που κατεβαίνουν για πρώτη φορά, χωρίς μηχανισμούς και με μοναδικό εφόδιο την μέχρι τώρα συμμετοχή τους στα κοινά.

Μεταξύ τους εντοπίσαμε και τον γνωστό μας από τα ΜΜΕ Βασίλη Ψυχογιό, υποψήφιο στη Β΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, με τους ΄΄Ανεξάρτητους  Έλληνες΄΄  που είναι κτηνίατρος στο επάγγελμα  και επί πολλά χρόνια, μέλος της Αερολέσχης Θεσσαλονίκης..

Οι ζωόφιλοι της πόλης θα θυμούνται την πρώτη ραδιοφωνική εκπομπή που συμμετείχε πριν 20 χρόνια στο FM100 και είχε θέμα την προστασία  των ζώων και της φύσης.

Στη συνέχεια τον παρακολουθήσαμε  στην πρώτη εκπομπή που  έγινε στην Ελλάδα με περιεχόμενο και πάλι την προστασία των ζώων. Η ΕΤ3 πρωτοπορώντας τότε, είχε εντάξει στο πρόγραμμά της, για δύο χρόνια, την εκπομπή  ‘’ Περπατώντας στα 4΄΄

Εκατοντάδες αδέσποτα υιοθετήθηκαν και θεραπεύτηκαν.  Σύλλογοι και εθελοντές από όλη τη χώρα, παρουσίασαν τη δράση τους.

Ο Β.Ψυχογιός ήταν και ο άνθρωπος που όταν  η παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ η τηλεοπτικού ρεπορτάζ, απαιτούσε γυρίσματα από αέρος, άφηνε τις υποχρεώσεις του για να γίνει ο χειριστής του αεροσκάφους.

Από τότε μέχρι σήμερα συνεχίζει να συμμετέχει ενεργά  σε κοινωνικές δράσεις και πρωτοβουλίες. Μάλιστα θεωρείται προσωπική του επιτυχία το ότι το καλοκαίρι του 2011 κατάφερε να φέρει στην Ελλάδα ένα σημαντικό παγκόσμιο συνέδριο του κλάδου του, παρά τις αντιστάσεις  που συνάντησε, λόγω του κλίματος που επικρατούσε στο εξωτερικό, για τη χώρα μας.

Ως πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής όχι απλώς ικανοποίησε τους συνέδρους αλλά τους έδωσε τη δυνατότητα να δουν από κοντά ότι παρά τα προβλήματα, η χώρα δεν κρύβει κανέναν κίνδυνο για τον συνεδριακό τουρισμό.

Σε αυτές τις εκλογές περιορίστηκε σε ένα μικρό προσωπικό του σημείωμα για να αποτυπώσει τη δική του αγωνία που είναι κοινή με αυτή του κάθε επαγγελματία  και πολίτη  που δουλεύει επί δεκαετίες νυχθημερόν χωρίς  βοήθειες του δημοσίου και τώρα βιώνει την αβεβαιότητα για το αύριο.

Το προσωπικό του μήνυμα

Αγαπώ  τη δουλειά μου, έχω μοχθήσει μερόνυχτα για αυτήν  και εκτιμώ από την ανταπόκριση των ανθρώπων που με εμπιστεύονται ότι με θεωρούν  επιτυχημένο.
 Στην κυριολεξία όμως  πνίγομαι όταν βλέπω να συμβαίνουν όλα αυτά τα δυσάρεστα στην πατρίδα και στους συντοπίτες μου.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ για να μπορώ ΑΥΡΙΟ να κοιτώ στα μάτια τα παιδιά μου και ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ!

 Έχουμε την ομορφότερη και πλουσιότερη χώρα στον κόσμο.
Δεν την παραδίδουμε και δεν παραιτούμαστε.

 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενωμένοι.... αντιστεκόμαστε στο μονόδρομο που χάραξε για εμάς η τρόϊκα.
 Είναι η ώρα Να Αποδείξουμε με την ψήφο μας ΠΟΙΟΣ είναι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ αυτού του τόπου.
Είναι η ώρα να αποφασίσουμε αν και ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ εμείς και τα παιδιά μας.
Επιτέλους να αλλάξουμε πορεία... για να ανθίσει η ελπίδα και πάλι... 

 Το Βιογραφικό του
ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ Vet. Dent Υποψήφιος Βουλευτής 'B Θεσσαλονίκης Ο Βασίλης Ψυχογιός γεννήθηκε στο Βασιλόπουλο Δωδώνης Ιωαννίνων το 1953.

Υπηρέτησε στην Αεροπορία Στρατού ως χειριστής αεροσκαφών και ελικοπτέρων.
Παραδοσιακός οικογενειάρχης και πατέρας με δύο κόρες.
Το 1981 αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Α.Π.θ και το 1999 απέκτησε την ειδικότητα της Κτηνιατρικής Οδοντιατρικής από το ESAVS (European School for advanced Veterinary Studies) στο Λουξεμβούργο.
Ιδρυτής και διευθύνων Σύμβουλος Μεγάλης Κλινικής Ζώων Συντροφιάς στη Θεσσαλονίκη.

Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου.
Μέλος του Δ.Σ. του κλάδου Ζώων Συντροφιάς της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρίας.
Μέλος της Ευρωπαϊκής Κτηνιατρικής Οδοντιατρικής Εταιρίας (EVDS). 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου